رسانه مسئولیت اجتماعی: استاندار کردستان در خصوص واقعه ای که سال گذشته در این استان اتفاق افتاد، گفت: علیرغم تلاش های بسیار معاندین امروز شاهد اعتماد مردم به نظام مقدس اسلامی هستیم و این اعتماد با خدمت واقعی و عدم بزرگنمایی خدمت اتفاق افتاد.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی؛ اسماعیل زارعی کوشا امروز در نخستین کنفرانس ملی دانش مبنا و حکمرانی سرزمینی که در دانشگاه تهران بر گزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به دلیل اینکه از یک تنوع قومیتی و مذهبی برخوردار بوده و در یک منطقه مرزی واقع شده، همواره مورد طمع بدخواهان و دشمنان بوده است.
وی با بیان اینکه از سپیده دم انقلاب اسلامی دشمنان بر این استان طمع داشتند، بیان کرد: دشمنان از محرومیت عمدی که در رژیم گذشته بر این استان و دیگر استان های مرزی تحمیل شده بعنوان فرصتی جهت ضربه زدن به کشور، تمامیت ارزی و انسجام ملی استفاده می کنند.
استاندار کردستان افزود: از آغاز انقلاب درگیری های گروهک های وابسته ، ضد انقلاب و بعد هم به صورت مستقیم در دفاع مقدس شاهد بودیم که سبب شد مشکلات و محرومیت هایی را در استان کردستان شاهد باشیم.
زارعی کوشا که یکی از استانداران بومی کشور به حساب می آید در خصوص انتصاب خود بعنوان استاندار کردستان، گفت: در ابتدا از قبول این مسئولی امتناع داشتم چرا که دردسر و مشکلات یک استاندار بومی به ویژه قبول مسئولیت در این استان را می دانستم .
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو سال از قبول مسئولیت من در این سمت می گذرد، خاطر نشان کرد: آنچیزی که اعتقاد داشتم و در این دوسال سرلوحه کار خود قرار دادم ارتباط دو سویه دولت با مردم بود.
استاندار کردستان در خصوص پروژه هایی که در آستانه تبدیل شدن به آقار باستانی در این استان بودند، گفت: پروژه هایی همچون انتقال آب، فرودگاه و مرکز فرهنگی به نمادی از ضعف مدیریتی و نا امیدی مردم تبدیل شده بود.
وی با عنوان اینکه اگر خواستار این هستیم که بذرمان در زمین تبیین به خوبی به ثمر برسد باید کارمان را به خوبی انجام دهیم، بیان کرد: پروژه آب شرب بانه در ۴۰ روز و پروژه آب شرب سنندج که زمان چهارساله برای بهره برداری از آن تعیین شده بود در یک سال افتتاح شد.
زارعی کوشا اظهار کرد: ما در سال ۱۴۰۱ با فوت مهسا امینی با چالش بزرگی روبرو شدیم که دشمنان برنامه ریزی زیادی کرده و کردستان را کانون این اتفاق برگزیدند.
وی در خصوص روز مراسم خاکسپاری مهسا امینی در سقز بیان کرد: در اتفاقات اجتماعی و امنیتی قاعدتا تدابیر امنیتی اتخاذ می شود، اما ما تلاش کردیم صد دردصد این اتفاق نیفتند و من نیز علیرغم برخی مخالفت ها در مراسم او شرکت کرده و با رفتار خوب مردم و خانواده امینی روبرو شدم.
استاندار کردستان بیان کرد: اتفاقاتی آن روز رخ داد و برخی شعار های هنجار شکنانه داده شد که جرقه شروع اغتشاشات در کشور گردید.
وی با عنوان اینکه در کردستان مانند دیگر استان های کشور تجمعاتی صورت گرفت، افزود: اما رسانه های معاند چندین برابر اتفاقاتی که می افتاد منتشر کردند و شاهد بزرگنمایی های زیادی بودیم.
زارعی کوشا با عنوان اینکه افرادی که در استان حضور نداشتند و حتی برخی مسئولیت بر این باور بودند که در کردستان حکومت نظامی است و خیابان ها سنگر بندی شده است، گفت: در همان زمان رئیس جمهور در سنندج حضور پیدا کرد و بزرگترین پروژه که آب شرب این شهر به بهره برداری رسید و آبی بر آتشی بود که معاندین خواهان شعله ور شدن آن بودند.
استاندار کردستان با اشاره به اینکه به نحوی رسانه های معاند و ضد انقلاب ها در رسانه ها و فضای مجازی عمل کرده بودند که ما نیز از برگزاری تجمعات هراس داشتیم، گفت: اما تجمعاتی مانند راهپیمایی ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن به فرصتی برای نشان دادن اعتماد مردم به این نظام تبدیل شد.