رسانه مسئولیت اجتماعی: دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم گفت: با انجام فعالیت های مختلف خواستار این هستیم که حوزهCSR از رویکرد تدافعی مبتنی بر حرص، طمع و امور خیریه به رویکر نظامند و یک پارچه تبدیل شود.
هادی صفایی در گفتگو با خبرنگار رسانه مسئولیت اجتماعی، اظهار داشت: کارگروه مسئولیت اجتماعی فجر جم از سال۹۶ بطور منسجم طبق استراتژی بالا دستی آغاز بکار کرد.
وی با عنوان اینکه در سند استراتژی شرکت ملی گاز بخشی با عنوان توسعه مشارکت های اجتماعی وجود دارد، بیان کرد: با توجه به بحث توسعه مشارکت های اجتماعی در راستای اهداف ترسیم شده، توسعه پایدار صنعت پالایش گاز را در بعد زیرساختی اجتماعی با کاهش مشکلات شهر نشینی، مجاوران شرکت های ملی گاز، استقرار خانواده های کارکنان در جوامع پیرامونی برنامه ریزی شد.
دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم خاطرنشان کرد: یک شاخص استراتژی برای رسیدن به اهداف تعیین شده مشخص گردید اما ما در حال حاضر داریم با ۱۴شاخص در ابعاد مختلف این موضوع را بررسی می کنیم.
صفایی با اشاره به اینکه در سند استراتژی و فرآیندهای داخلی خود یک هدف راهبردی بنام مسئولیت اجتماعی و مدیریت موثر سرمایه های انسانی و ذی نفعان گذاشته شد،گفت: در راستای افزایش سرمایه اجتماعی نظام مدیریت یک پارچه جهت جلب اعتماد ذی نفعان جامعه پیرامونی انجام شد.
وی افزود: رویکرد ما از طریق یک طرح در سال ۹۶ بعنوان طرح تحول فرهنگ اجتماعی با شرکت در شش زیست بوم، مدیران و کارکنان پالایشگاه و سازمان های بالا دستی ادارات، سازمان ها و نهاد های شهر جم، شهروندان شهر جم، شرکا و تامین کنندگان و ساکنین شهرک توحید در سه فاز آغاز شد که اول مرحله ایجاد ضرورت بود.
دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم عنوان کرد: هدف ما این است که رویکرد تدافعی در حوزهcsr که مبتنی بر حرص، طمع و امور خیریه است به صورت پله پله به سمت رویکر نظامند و یک پارچه پایدار در این حوزه، پایداری شرکتی و مسئولیت پذیری شرکتی برویم.
صفایی بیان کرد: برای رسیدن به هدف در زیست بوم های مختلف نقاط قوت، ضعف، فرصت، تهدید و نیازمندی پایش شد وهمچنین پرسشنامه هایی در این راستا توزیع گردید که در آن انتظارات گروه های مختلف از ما نیز بیان شد.
وی افزود:موضوعات مختلف از سال ۹۶ الی ۱۴۰۰ دسته بندی شدند برهمین مبنا جداول اهداف راهبردی تعیین و یک نقشه راهبردی طرح تحول فرهنگی، اجتماعی پالایشگاه در حوزه مسئولیت اجتماعی ترسیم شد.
دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم عنوان کرد: نتایج برداشتی جامعه در ۱۵ شاخص دسته بندی شد که شامل رضایت از توسعه زیرساختی عمومی، رضایت از عملکرد و بهبود متغیر های فرهنگی و اجتماعی، رضایت از تعامل باngo ها، رضایت از تاثیر گذاری محلی، تعامل با دانشگاه و پذیرش کارآموز، تکریم ارباب رجوع، رضایت از اقدامات ارتقاء سطح سلامت عمومی و بهداشتی، ورزشی، خیریه، محیط زیست، ایمنی عمومی، اطلاع رسانی می شد.
صفایی با عنوان اینکه ما علاوه بر این نظرسنجی ها که هرساله توسط جوامع دانشگاهی انجام می شود، سوالات باز نیز داریم، گفت: در این راستا دغدغه و خواسته ها نیز از افراد سوال می شود و این موارد نیز دسته بندی شده و به یک منظومه فکری برای اقدامات سال های آینده ما تبدیل می شود؛ برای مثال از بین ۵۰۰ نفری که مورد پرسش قرار گرفتند بیشترین تکرار پذیری نوشته و همان تبدیل به یک برنامه گردید.
وی اظهارداشت: در چندسال اخیر در ۱۲حوزه فعالیت انجام شد که شامل عمرانی، کلان، خرد، فرهنگی، آموزشی فعالیت های بسیج، حمل و نقل، ورزش، خدمات حوزه زیرساخت، ایمنی آتش نشانی، محیط زیستی، فعالیت های بندر سیراف و مسئولیت اجتماعی کارکنان شد.
دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم اشاره کرد:از جمله پروژه های انجام شده در این راستا میتوان به جاده جم، سدباغان، مرکز دیالیز شهرک توحید، فرستنده دیجیتال تلویزیون، مخزن بتنی جمال آباد، ساخت مسجد، سیستم سرمایش مصلی نمازجمعه، بازسازی جاده ها، مشارکت در ساخت کلانتری جم، کمک به زلزله زدگان، بازسازی ساختمان اوقاف، تامین آب در بخش های مختلف، برنامه های مختلف فرهنگی، خیریه صندوق جهاد مالی، کمک به مرکز نگهداری از معلولین کلید بهشت، اجرای طرح مشهد اولی ها و خدمات حمل و نقل به استان اشاره کرد.
وی در حوزه ورزشی به حمایت تیم فوتبال فجر جم اشاره کرد و گفت: این تیم برای نخستین بار توانست به لیگ برتر راه پیدا کند و ما در طی برگزار لیگ با تجهیز ورزشگاه این شهرستان نگذاشتیم بازی ها در خارج از جم برگزار شود.
صفایی یکی از معظلات این شهرستان تجهیزات آتش نشانی بود، بیان کرد: در این راستا ما طرح آتشبان را برنامه ریزی کردیم که در راستای این طرح دهیاری ها و روستاهای کوچک به ملزومات اطفای حریق مجهز می شود.
در حوزه محیط زیستی به عدم دور ریزی آب ها اشاره کرد و گفت: آب ها وارد پالایشگاه شده و پس از تصفیه بهداشتی برای مصارف فضای سبز استفاده می شود.
دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم به توسعه اسکله شهر سیراف اشاره کرد و گفت: در کنار توسعه برای فعالیت های گازی اسکله ماهیگیری این شهر نیز توسعه پیدا کرد تا بومی های این منطقه بتوانند به راحتی به شغل ماهیگیری خود ادامه دهند.
وی در حوزه درمان به تنها بیمارستان شهرستان جم که مربوط به این شرکت است، اشاره کرد و افزود: ۹۹ درصد از بهره برداران این بیمارستان شهروندان این منطقه هستند.
صفایی به مشارکت کارکنان این شرکت در بحث مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: از جمله آن می توان به کمک پرسنل به مرکز نگهداری از معلولان کلید بهشت و اعطای بن کارت های خود برای خرید کتاب به دانش آموزان بی بضاعت اشاره کرد.
دبیر کمیته مسئولیت های اجتماعی شرکت پالایش گاز فجرجم با عنوان اینکه در این سال ها بیش از ۸۰۰ میلیارد برای اجرای پروژه های مسئولیت اجتماعی عام المنفعه هزینه شده است، خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت بررسی سالانه سلامت کارکنان، راه اندازی نقاهتگاه دائمی ویروس، تجهیز برخی آزمایشگاه ها انجام و همچنین در حوزه آموزشی فعالیت های مختلف برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان نیز صورت گرفت.
وی بحث اشتغال را یکی از اولویت های نخست در درخواست های مردمی عنوان کرد و گفت: در این راستا دوره های آموزشی برای زنان بد سرپرست برگزار که منجر به اشتغال آن ها شد، همچنین آسیب شناسی افراد بومی جویای کار انجام شد و مشکلات پس از شناسایی مرتفع شد که سبب اشتغال تعداد زیادی از افراد در شرکت ها شد.