جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳

تمدید مهلت ثبت نام «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت»

اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیران سلامت وزارت بهداشت از ابتدای سال ۱۴۰۰ تصمیم به برگزاری نخستین «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» گرفت تا بتواند با برگزاری یک جشنواره فرهنگی خیرین سلامت، مؤسسات خیریه و سلامت سراسر کشور را در کنار مشارکت‌های اجتماعی آحاد جامعه قرار دهد و بتواند در قالب یک رویداد فرهنگی […]

تاریخ انتشار: 17 دی 1400 - 1:00 ب.ظ
کد خبر: 83134

اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیران سلامت وزارت بهداشت از ابتدای سال ۱۴۰۰ تصمیم به برگزاری نخستین «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» گرفت تا بتواند با برگزاری یک جشنواره فرهنگی خیرین سلامت، مؤسسات خیریه و سلامت سراسر کشور را در کنار مشارکت‌های اجتماعی آحاد جامعه قرار دهد و بتواند در قالب یک رویداد فرهنگی سلامت محور پوشش دهد.

 

جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت

به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی، این جشنواره به منظور توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در سطوح مختلف، تبیین ضرورت‌ها و اولویت‌ها در حوزه خیریه به خصوص در زمان وقوع بحران‌هایی مانند پاندمی کرونا اقدام به برگزاری چنین رویدادی گرفت.
اهداف پنج‌گانه این جشنواره را ارائه الگوهای مناسب برای ترویج مشارکت و مسؤولیت پذیری اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی در حوزه سلامت، تبیین ضرورت حمایت‌های مادی و کار داوطلبانه در این حوزه از جنبه علمی اجتماعی و فرهنگی، تقویت و جلب مشارکت در فعالیت‌های داوطلبانه، تجلیل از هنرمندان، نخبگان هنری فعال در حوزه مشارکت‌های اجتماعی سلامت، تقویت و توسعه ظرفیت‌های علمی پژوهشی در حوزه مشارکت‌های اجتماعی سلامت را در اولویت خود قرار داد.

پس از آن در خردادماه تفاهمنامه مشترکی بین اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیران سلامت و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت منعقد شد تا براساس آن فعالیت‌های خیرخواهانه در بین دانشجویان و دانشگاهیان به صورت منسجم‌تری دنبال شود. همزمان با اطلاع‌رسانی برگزاری نخستین «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» به همت اداره کل خیران سلامت و مؤسسات خیریه و سلامت در سراسر کشور، تبلیغات فیزیکی و مجازی این رویداد فرهنگی در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های علوم پزشکی آغاز و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

همکاری مشترک برای تهیه محتواهای آموزشی، ایجاد فرصت برای دانشجویان به منظور شناخت و ترویج کار خیر و مشارکت‌های اجتماعی، مشارکت در برگزاری بخش اجتماعی جشنواره فرهنگی بین‌المللی سیمرغ، گواهی‌نامه مشترک مشارکت اجتماعی به دانشجویان داوطلب، تسهیل و تقویت ارتباط کانون‌های دانشجویی با خیران و نهادهای خیریه، همکاری در برگزاری اردوهای جهاد سلامت، حمایت از طرح‌ها و پروژه‌های کارآفرین و استارت‌آپ‌های دانشجویی، زمینه‌سازی برای بهره‌گیری از ظرفیت پایگاه اطلاع‌رسانی(مفدا) به منظور نکوداشت خیران، مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد فعال حوزه سلامت، تشکیل کمیته مشترک کار داوطلبی، بازنگری اساسی در ماده یک نظام ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها با هدف هدایت فعالیت‌های اعضای هیأت‌علمی جهت درج موارد مرتبط با مشارکت‌های اجتماعی و پیگیری برای ابلاغ آیین‌نامه داخلی توسط معاونت آموزشی وزارت بهداشت و… از جمله اهداف و تعهداتی است که در این تفاهم نامه مورد تاکید مشترک قرار گرفت.

تمدید مهلت ثبت نام «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت»

نخستین «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» از ابتدای مهرماه فراخوان دریافت آثار داد و بارها این مهلت تمدید شد. بخش‌های مختلف جشنواره برای عموم شهروندان، دانشجویان و دانش آموزان سراسرکشور یکی از دلایل گستردگی این کار بود. از آنجایی که هدف اصلی این جشنواره ترویج کار داوطلبانه و فعالیت‌های جهادی است شفافیت و خلق منفعت مشترک یکی از اهداف اصلی آن است.

همچنین قرار است در این جشنواره نشان مسؤولیت اجتماعی شرکتی به ۱۰ شرکت و سازمان فعال در حوزه مشارکت‌های اجتماعی به خصوص در حوزه کرونا اعطا شود.

رونمایی از سامانه رزومه مشارکت اجتماعی در حوزه سلامت در روز جهانی داوطلب، برگزاری نشست مشترک میان اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیران سلامت با مرکز مدیریت پیوند و بیماری ها و اداره کل امور بین‌الملل، جلب مشارکت‌های بین‌بخشی در قالب تفاهمنامه‌هایی که با سازمان های دولتی و غیردولتی بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته در این حوزه است.

این جشنواره شامل بخش های مختلفی می‌باشد که عموم شهروندان، دانشجویان و دانش‌آموزان سراسرکشور می‌توانند در آن شرکت کنند. کار داوطلبی، مسؤولیت‌پذیری اجتماعی، فردی و سازمانی، مشارکت اجتماعی در بحران‌ها، سرمایه‌گذاری اجتماعی، مشارکت اجتماعی از منظر دین، اخلاق و موانع موجود در جلب مشارکت‌های عمومی از جمله محورهای این جشنواره هستند.

برگزاری «اولین جشنواره ملی مشارکت اجتماعی سلامت» دریچه‌ای برای گسترده‌تر شدن مسولیت‌های اجتماعی است. حضور شرکت‌کنندگان این جشنواره صرفا یک مشارکت‌کننده مانند دیگر جشنواره‌ها نیستند بلکه تأثیر کارهای آن‌ها تا سال‌ها ادامه دارد. همچنین ایده‌های نو و خلاقانه آن‌ها در سیاست‌گذاری جشنواره در دوره‌های بعد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیش از این دکتر امیر صادقی مدیرکل امور خیران و مؤسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت در نشست خبری این جشنواره اعلام کرد: یک شورای سیاست گذاری در دل جشنواره به وجود آمده است که کمیته‌های مختلفی از جمله روابط عمومی، علمی، اجرایی، رویدادها و دانشگاه‌ها در آن فعالیت می کنند و هرکدام یک سرگروه دارند؛ اگر رسانه‌ای به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در حوزه‌های مختلف بود می تواند با شماره تلفن ۸۱۴۵۵۸۱۹ ارتباط حاصل کرده و سوالات خود را مطرح کند.

ارسال اثار

به گفته مدیرکل امور خیران و مؤسسات خیریه سلامت به نفرات اول جشنواره دیپلم افتخار، جایزه نقدی، تندیس و لوح قدردانی، به نفرات دوم در هر بخش، جایزه نقدی، لوح و تندیس و به نفرات سوم جایزه نقدی و لوح قدردانیر اهدا خواهد شد.

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را از وبسایت: festivalsph.ir/fa/ به دبیر خانه جشنواره با نشانی الکترونیک sosial@behdasht.gov.ir ارسال و چنانچه سوالی داشته باشند می‌توانند با شماره تماس: ۰۲۱۸۱۴۵۵۸۰۱ تماس حاصل کنند.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و ارسال آثار، می‌توانند به لینک https://festivalsph.ir مراجعه نمایند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: ۵ / ۵٫ تعداد امتیازات: ۱

ارسال دیدگاه





برندهای مسئولیت اجتماعی
شبکه های اجتماعی
صفحه نخست درباره ما تماس با ما ارسال گزارش RSS

آدرس: تهران، بزرگراه شهید لشگری، کیلومتر 14، جنب بانک ملت،ساختمان اداری و تجاری چیتگر، طبقه اول، واحد 12

شماره تماس: 02144182504

09907007190

از این که با استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع، در گسترش مسئولیت اجتماعی ما را یاری میدهید، از شما سپاسگذاریم