آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در سخنانی در اجلاس اقلیمی سازمان ملل (کاپ ۲۶) در گلاسکو اعلام کرد تغییرات اقلیمی تهدیدی برای اقتصاد، زیرساخت ها و امنیت ملی همه کشورها است.
- تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر جوامع آسیب پذیر در سراسر جهان
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی، بلینکن با اشاره به گزارش رئیس اطلاعات ملی آمریکا اعلام کرد در این گزارش مدارکی ارائه شده است که نشان می دهد تغییرات اقلیمی درحال ایجاد بی ثباتی در منطقه و تحت فشار قرار دادن تقریبا همه جنبه های زندگی انسان از امنیت آب و غذا گرفته تا الگوهای مهاجرتی است.
این مقام ارشد دولت جو بایدن همچنین به گزارش سازمان ملل در خصوص تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر جوامع آسیب پذیر در سراسر جهان اشاره کرد و افزود اگر می خواهیم گرم شدن زمین را در ۱.۵ درجه سانتیگراد محدود کنیم، باید هدف گذاری و اقدام خود را تحکیم کنیم.
بلینکن با اشاره به وعده های جو بایدن رییس جمهوری آمریکا گفت این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تولید گازهای گلخانه ای را ۵۰ تا ۵۲ درصد کاهش دهد.
وی دهه پیش روی کشورها را دهه ای تعیین کننده در زمینه مقابله با تغییرات اقلیمی دانست و از کشورها خواست تلاش های خود را در این زمینه افزایش دهند.
وزیر خارجه آمریکا همچنین به نقش بخش خصوصی و شرکت ها اشاره کرده و گفت شرکت ها باید برای رسیدن به هدف توقف تولید گازهای گلخانه ای سرمایه گذاری کنند.
- موافقتنامه زیست محیطی ۲۰۱۵ پاریس چه بود؟
وی در پایان اظهارات خود تاکید کرد اقتصاد سبز آینده ما را تشکیل خواهد داد.
جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در برنامه ای در حاشیه اجلاس آب و هوایی گلاسکو در حضور رهبران برخی کشورها، برای خروج دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق این کشور از توافق اقلیمی پاریس عذرخواهی کرد.
بایدن روز دوشنبه در برنامه ای در حاشیه اجلاس آب و هوایی گلاسکو در انگلیس با عنوان “اقدام و همبستگی: دهه حیاتی” افزود من نباید عذرخواهی کنم اما عذرخواهی می کنم از این حقیقت که آمریکا در دولت گذشته از توافق اقلیمی پاریس خارج شد و به گونه ای ما را به عقب بازگرداند.
سران کشورهای جهان در کنار کارشناسان و فعالان زیست محیطی از صبح دوشنبه در شهر گلاسکو گردهم آمدهاند تا در چارچوب بیست و ششمین اجلاس آب و هوایی گلاسکو (کاپ ۲۶) درباره ادامه حیات موافقتنامه زیست محیطی ۲۰۱۵ پاریس که در آن کشورها متعهد به کاهش دمای هوا شدهاند بحث و تبادل نظر کنند.
- توافق جهانی مربوط به آب و هوا و گرم شدن کره زمین است
توافق پاریس، توافق جهانی مربوط به آب و هوا و گرم شدن کره زمین است که متعاقب کنفرانس ۲۰۱۵ پاریس راجع به تغییرات آب و هوایی ذیل «کنوانسیون چتری (کادر) ملل متحد پیرامون تغییرات آب و هوایی ۱۹۹۲» به تصویب رسید.
سران کشورهای جهان در کنار کارشناسان و فعالان زیست محیطی از صبح روز دوشنبه در شهر گلاسکو گردهم آمدهاند تا در چارچوب بیست و ششمین اجلاس آب و هوایی گلاسکو (کاپ ۲۶) درباره ادامه حیات موافقتنامه زیست محیطی ۲۰۱۵ پاریس که در آن کشورها متعهد به کاهش دمای هوا شدهاند بحث و تبادل نظر کنند.
پیمان پاریس پیمان جهانی مربوط به آب و هوا و گرم شدن کره زمین است که متعاقب کنفرانس ۲۰۱۵ پاریس راجع به تغییرات آب و هوایی ذیل «کنوانسیون چتری (کادر) ملل متحد پیرامون تغییرات آب و هوایی ۱۹۹۲» به تصویب رسید./ایرنا
انتهای پیام///