معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی بنیاد علوی گفت:جایی که مردم پای کار نباشند ما در بنیاد علوی وارد اقدامات لازم نمی شویم که البته تا به حال با این اتفاق مواجه نشده ایم.
گفتگویی پیرامون سیاستهای رفاهی، مسئولیت اجتماعی و خیرهمگانی
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی، رسول محمدقلی؛ معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی بنیاد علوی در پنل دوم وبینار «گفتگویی پیرامون سیاستهای رفاهی، مسئولیت اجتماعی و خیرهمگانی» به سخنرانی پرداخت.
فعالیت بنیاد علوی
محمدقلی در ابتدا با توضیحی در خصوص فعالیت بنیاد علوی، اظهار داشت:
بنیادمستضعفان دارای دو بخش اقتصادی و اجتماعی است و هدف اصلی این بنیاد رسیدگی به مستضعفین با رویکرد توانمندسازی محرومین و آبادانی و پیشرفت مناطق هدف است.
ماموریت بنیاد علوی به عنوان بازوی اجتماعی بنیاد مستضعفان، توانمندسازی محرومان و آبادانی و پیشرفت مناطق است.
نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی بنیاد علوی روند شکل گیری نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی را توضیح داد و افزود:
مدل مجموعه بنیاد علوی به این صورت است که یک منطقه محروم در یک استان کشور را انتخاب می کند و بعد از انتخاب وارد منطقه می شود و یک گروه مردمی از جوانان بومی منطقه را که در بحث توانمندسازی محرومان از قبل فعالیت داشته اند را شناسایی میکند و از آنها دعوت به همکاری می کند و این افراد نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد در آن منطقه را تشکیل می دهند.
پس از شکل گیری این نهاد، تعدادی سفیر انتخاب می شود که به روستاهای شهرستان می روند و با مردم روستا را به مشارکت در آبادانی و پیشرفت روستا دعوت می کند.
۲هزار روستا در تمام استان های کشور
وی با بیان اینکه در حال حاضر بنیاد علوی در حدود ۲هزار روستا در تمام استان های کشور در حال اقداماتی جهت توانمندسازی در راستای پیشرفت و آبادانی است، تصریح کرد:
شرکت های بنیاد مستضعفان دارای کارگروهی جهت شناسایی محرومان و اقدام در راستای اقدامات پایدار در مناطق هستند که ۸۰ درصد هزینه های مسئولیت اجتماعی در این خصوص هزینه می شود.
در سالهای اخیر در راستای ساماندهی اقدامات حوزه مسئولیت اجتماعی در بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان موفق به ارائه یک الگوی موفق در این حوزه شده ایم.
جایی که مردم پای کار نباشند ما در بنیاد علوی وارد اقدامات لازم نمی شویم
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی بنیاد علوی در پایان پنل دوم وبینار «گفتگویی پیرامون سیاستهای رفاهی، مسئولیت اجتماعی و خیرهمگانی» با اشاره به این موضوع که جایی که مردم پای کار نباشند ما در بنیاد علوی وارد اقدامات لازم نمی شویم، افزود:
شرکت های مختلف در راستای مسئولیت های اجتماعی باید به آسیب های ناشی از فعالیت خود نسبت به ساکنان مناطق جوار آنها احساس حساسیت داشته و اقدامات لازم را در رابطه با مسئولیت اجتماعی به این مناطق اختصاص دهند.
جایی که مردم پای کار نباشند ما در بنیاد علوی وارد اقدامات لازم نمی شویم که البته تا به حال با این اتفاق مواجه نشده ایم.