رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه مسئولین استان بر عوارض آلایندگی به عنوان منبع درآمد حساب باز نکنند، تاکید کرد: در واقع باید به سمت حذف آلایندگی حرکت کرد.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی ، دکتر علی سلاجقه در شورای اداری شهرستان اراک، با اشاره به اینکه دولت سیزدهم با کلیدواژه انقلابی “مردمی” مانده و می ماند، اظهار کرد: زمانی این کلیدواژه محقق می شود که مردم را در کنار خود داشته باشیم و با حذف مردم، دولت معنایی نخواهد داشت و دولت تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار گرفته است.
وی با بیان اینکه دولت دستاوردهای بسیار خوبی را در عرصه بین الملل کسب کرده است، گفت: آنچه امروز در دنیا و منطقه حرف اول را می زند اصول جمهوری اسلامی ایران است و هر روز دولت های منطقه علاقمند به حضور در کشور هستند و تقاهم نامه هایی منعقد می شود و ابر قدرتها در برخی از مسائل از ایران طلب استمداد دارند.
سلاجقه تصریح کرد: دولت پشت سر مقام معظم رهبری پیش می رود و باید جهاد تبیین محقق شود.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی مردم و با بیان اینکه مردم شرایط خوبی ندارد و سفره مردم کوچک شده است چراکه میراث دار معضلات بسیاری هستیم و از طرفی، انتظار از این دولت بسیار است، گفت: قطعا معجزه نمی کنیم اما با تمام توان در خدمت مردم هستیم و مردم زمانی که طعم عدالت را بچشند پای انقلاب می مانند.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با تاکید براینکه انتظار امروز از دولت در واقع انباشت انتظارات از دولت است و سعی در پاسخ آن داریم، گفت: تیم اقتصادی دولت با همه توان فعال است که این فشار را از دوش مردم بردارد.
وی با اشاره به سفر هفته گذشته خود به استان مرکزی اظهار کرد: بازدیدهای کاملا سرزده از استان از جمله شرکت ایرالکو انجام گرفت، البته تعطیلی پنجشنبه های استان دردآور است، اما گرد چند میکرونی را بر روی شهر دیدم که حاصل فعالیت شرکت ایرالکو بود، مسئولین استان بر عوارض آلایندگی به عنوان منبع درآمد حساب باز نکنند، در واقع باید به سمت حذف آلایندگی حرکت کرد.
سلاجقه با تاکید براینکه اگر به دنبال ایجاد خطوط تولید جدید هستیم باید خطوط تولید قدیمی از مدار خارج شود، افزود: از نیروگاه نیز بازدید داشتیم، اینکه گفته می شود که فضای سبز ایجاد شده است، در واقع این فضا برای پرسنل ایجاد شده است و نباید منتی بر مردم گذاشته شود چراکه مردم استفاده ای از آن فضای سبز ندارند.
وی تصریح کرد: اولویت اول تحقق مسئولیت های اجتماعی صنایع رفع آلودگی است، مازوت سوزی مساوی با اعتماد سوزی است، بر این اساس رایزنی شده است که نیروگاه در زمستان روزانه سه میلیون مترمکعب گاز در اختیار داشته باشد و تلاش می کنیم که حتی شورای عالی امنیت نیز به سمت تصمیم جهت مازوت سوزی حرکت نکند، همچنین باید روند شیوع بیماری ها نیز رصد شود و علت آنها نیز باید ارزیابی و بررسی شود./ایسنا