رسانه مسئولیت اجتماعی: _هیوا زارعی_ کنگره ملی بانوی ایرانی(باور) همزمان با روز جهانی تعاون و با هدف اعتلاء سهم مشارکت اقتصادی زنان در پویای اقتصادی، توسعه پایدار و شبکه سازی، با همت هلدینگ ستاپ و حمایت معنوی کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران در هتل المپیک برگزار گردید.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی؛ در این مراسم که با حضور مقامات کشوری و بانوان فعال در حوزه اقتصاد و کارآفرینی برگزارشد، عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون استان تهران با تاکید بر اهمیت برگزاری این رویدادها خاطرنشان کرد: این رویدادها با هدف افزایش حداکثری همافزایی پتانسیلهای موجود علمی،مهارتی، خلاقیتها و ایدهپردازیها، همراه با ارائه راهکارهای تخصصی برای حل و رفع موتنع موجود در حوزه کسب و کارهای بانوان و افزایش مشارکتهای اجتماعی و اقتصادی تومان میباشد.
خاطره استادرضایی ادامه داد: شبکهسازی، پژوهش و زنجیرهی اتصال بانوان یکی از اهداف اصلی این رویداد بود که با جدیت پیگیر آن خواهیم بود.
شبکه سازی ،پژوهش و زنجیره ی اتصال کسب و کار بانوان یکی از اهداف اصلی رویداد است
سعیده مخلصی دبیر کنگره ملی باور در حاشیه کنگره ملی بانوی ایرانی (باور) ابراز داشت: این رویداد با تلاش چند ماهه و فراز و نشیب ها و حمایت همراهان همیشگی در سازمان های مختلف و استقبال قابل توجه مدیران برگزار شد.
وی بیان کرد: باتوجه به محورهای تعریف شده در باور تشکیل کمیته و کارگروه های تخصصی بابت پیگیری محورهای تخصصی کنگره یکی از اقدامات جدی در ادامه راه است.
دبیر کنگره ملی باورافزود: شبکه سازی ،پژوهش و زنجیره ی اتصال کسب و کار بانوان یکی از اهداف اصلی این رویداد بود که با جدیت پیگیر آن خواهیم بود.
ما نتوانستهایم ارزشهای خودرا به درستی به نسل حاضر منتقل کنیم
در ادامه رویداد،رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: وقتی زنان، حس مادری و مادرانگی و در کنار آن پذیرش مسئولیت اجتماعی را برعهده میگیرند، در عرصههای مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی میدرخشند.
سمیه رفیعی افزود: ما نتوانستهایم ارزشهای خودرا به درستی به نسل حاضر منتقل کنیم و به همین علت نمیتوانیم جوابگوی سوالات متعدد این نسل باشیم.
پایداری شغل برای زنان سرپرست خانوار در قالب کسب و کارهای خانواده محور انجام شده است
رئیس امور زنان و خانواده رئیسجمهور نیز در کنگره ملی بانوی ایرانی (باور) گفت: پایداری شغل برای زنان سرپرست خانوار در قالب کسب و کارهای خانواده محور انجام شده است و مشاغلی که کارآفرینان فراهم کردهاند تا چهار سال ادامه پیدا خواهد کرد و از مواد اولیه تا فروش تولیدات را بر عهده میگیرند.
انسیه خزعلی افزود: این طرح کسب و کارهای خانواده محور در ۲۱ استان فعال شده و هدف از اجرای آن حمایت از زنان سرپرست خانوار است.
وی از تامین اعتبار صندوق ضمانت برای تسهیلات و اشتغالزایی که یکی از گلایههای زنان بود، خبر داد و گفت: در ستاد ملی زنان این صندوق ضمانت ذیل نظر صندوق توسعه تعاون مصوب شده و با همکاری وزارت کار ۶۰ میلیارد تومان ضمانت برای زنان صورت میگیرد که امیدواریم اعتبار صندوق افزایش یابد.
خزعلی افزود: در ارتباط با تعاونیهای زنجیرهای و تخصصی جلسههای برگزار کردیم تا تعاونیهای بانوان را حمایت کنیم؛ در همین زمینه جلساتی برگزار شده که امیدواریم در استانهای مختلف، تعاونیها در قالب تشکلهای زنان شکل بگیرند و بازار صادرات فراهم شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با اشاره به صادرات تولیدات تعاونیهای زنان افزود: با حمایت وزارت اقتصاد و صمت این موضوع را دنبال میکنیم.
وی گفت: رویدادهای خانواده محور را با نگاه فرهنگ خانواده در ۹ کارگروه در نظر گرفتهایم که تعاونیها میتوانند در این عرصه ورود کنند و فرهنگهای قومی و محلهای را رواج دهیم تا با شناسایی آسیبهای اجتماعی شاهد تحکیم بنیانهای خانواده باشیم.
باید نگاه به فرهنگ تعاونی و مشارکت اقتصادی تقویت شود
در ادامه مراسم، مهدی مسکنی اظهار داشت: ۸۸۲ تعاونی زنان در دولت سیزدهم تشکیل شدهاست که ۱۳ درصد این تعاونیها صنعتی هستند؛ در این تعاونیها هشت هزار و ٧۵٠ نفر عضو دارند و ١٣ هزار نفر در آنها مشغول به کار و تولید هستند.
معاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه باور به توانمندی زنان باور به توانمندی تعاونی در اداره کشور است،گفت: باید نگاه به فرهنگ تعاونی و مشارکت اقتصادی تقویت شود، بسیاری از بانوان ما مدیران و تولیدکنندگان خوبی هستند.
مسکنی با اشاره به اینکه مدل تعاونی یکی از مدلهای اقتصادی در کشور است خاطر نشان کرد: باید مشارکت اقتصادی رونق پیدا کند در همین راستا یکی از مهمترین مسائل آموزش است که با این امر اتحادیههای استانی و زنجیرهها میتواند نقش مهمی در تامین مواد اولیه و عرضه تولیدات داشته باشند.
توسعه پایدار کشور بدون نقشآفرینی زنان ممکن نخواهد بود
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کشور گفت: توسعه پایدار کشور بدون نقشآفرینی زنان ممکن نخواهد بود و دستگاه قضا وظیفه دارد از حق نقشآفرینی زنان در حوزه اقتصاد حمایت کند.
غلامعباس ترکی عدالت در اقتصاد تعاون را مهم برشمرد و بیان کرد: وقتی صحبت از اقتصاد تعاون میشود یعنی فرصتهای برابر برای همه افراد جامعه به طور مساوی ایجاد شود و اگر اقتصاد تعاون محقق شود به طور یقین از انحصار جلوگیری خواهد شد .
اجرای پنلهای تخصصی، پاسخگویی به سوالات مهمانان حاضر در مراسم و تقدیر از بانوان برگزیده از دیگر برنامههای کنگره ملی بانوی ایرانی(باور) بود.