رسانه مسئولیت اجتماعی:پایداری کسب و کار در صنعت غذا، سبک راستین زندگی است؛ وقتی ارزشها ریشه در زمین دارند، و هر تصمیم، نه برای امروز، که برای فردایی پایدار گرفته میشود.
و این، مسیر نوین برازندگی است که در آن سود، نه تنها با عدد، که با احترام به انسان و طبیعت سنجیده میشود که بهتر است آنرا برکت بنامیم.
پایداری، هنر زندگی کردن است، هنری که در آن کسب و کار و اخلاق، دست در دست هم پیش میروند.
در این راستا انجمن ارگانیک ایران ششم اسفند ماه نخستین نشست تخصصی با عنوان « پایداری و مسئولیت اجتماعی در صنعت غذا » راباهمکاری شرکت چوپان برگزار می کند.
انتخاب روشهای پایدار در تولید، توزیع و مصرف غذا، در راستای احترام به زمین، احترام به انسان از اهداف این نشست است.