مستند دنیای وحشی زاگرس برنده سیمرغ بلورین جشنواره فجر
رسانه مسئولیت اجتماعی :فیلم مستند دنیای وحشی زاگرس به کارگردانی «فرشاد افشین پور» که در صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ساخته شده است، توانست سیمرغ بلورین بهترین مستند چهل و یکمین جشنواره بین الملی فیلم فجر را از آن خود کند تا بار دیگر به ظرفیت بالای تولیدات این استان صحه بگذارد. به گزارش […]
رسانه مسئولیت اجتماعی :فیلم مستند دنیای وحشی زاگرس به کارگردانی «فرشاد افشین پور» که در صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ساخته شده است، توانست سیمرغ بلورین بهترین مستند چهل و یکمین جشنواره بین الملی فیلم فجر را از آن خود کند تا بار دیگر به ظرفیت بالای تولیدات این استان صحه بگذارد.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی :مدیرکل جوان صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد که حضور وی در مدیریت این مرکز با کسب موفقیتهای کیفی همراه بوده است، رمز این موفقیت و جهشهای کیفی این رسانه را در اعتماد به برنامه سازان استانی و توجه به زیست بوم این استان میداند.
وی همچنین تولیدات رسانه ای این استان را در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی عنوان می کند.
امیر رئوف گفت: مستند دنیای وحشی زاگرس مستندی ۷۵ دقیقهای است که آقای “فرشاد افشین پور” کارگردان این مستند، زیست پیدا و پنهان جانداران حیات وحش رشته کوه زاگرس را از کرانههای دریاچه وان در کشور ترکیه تا سواحل دریای عمان، به تصویر کشیده است.
وی اظهارکرد: در این مستند علاوه بر استفاده از جدیدترین تکنیکهای تصویربرداری حیات وحش، ابتکارات و خلاقیتهایی هم در تصویربرداری لحاظ شده است که نتیجه آن خلق تصاویری بی بدیل از طبیعت بکر زاگرس شده است که تا پیش از این در مستندهای حیات وحش این خطه کمتر دیده شده بود.
وی زیست بوم زاگرس را یکی از بزرگترین سرمایههای ملی کشور دانست و توضیح داد: در استانهای زاگرس نشین این طبیعت با زیست انسانی و اجتماعی آمیخته و عناصر طبیعی زاگرس به بخشی از هویت این مردمان تبدیل شده است.
متأسفانه توسعه کشاورزی و زندگی شهرنشینی این طبیعت را تهدید میکند و لازم است که رسانه در راستای مسئولیت اجتماعی خود بیشتر ویژگیهای این سرمایه ملی را بازنمایی کند تا حفاظت از این عرصهها به یک پویش ملی تبدیل شود.
وی تصریح کرد: مستند «دنیای وحشی زاگرس» یکی از دهها مستندی بود که شبکه استانی دنا با همین هدف تولید کرده و اتفاقاً مستند اختضار که سال گذشته سیمرغ بهترین مستند جشنواره فجر را دریافت کرد نیز به تهدید جنگلهای زاگرس و مصائب جنگلبانی و زیست اجتماعی زاگرس نشینان پرداخته بود هم همین هدف را پیگیری میکرد.
نظرات در انتظار تایید: 1387
کل نظرات :1
علی صدری پور
تاریخ : ۲۵ - مهر - ۱۴۰۲
بسیار خوب و عالی بود.تشکر و قدردانی از همه عوامل این اثر بسیار گرانبها.دست مریزاد و خسته نباشید خدمت همه ی عوامل بوجود اورنده.اما متاسفانه این زیبایی و عجایب خلقت خالق بزرگ که همیشه همراه و یار خوبی برای این دیار بوده به راحتی در معرض آسیب های فراوان که بیشتر این آسیب ها توسط ما آدمها بوجود آمده،قرار گرفته است.امیدوار تا دیر نشده به خود آییم وبیشر باعث نابودی این نعمت خدادادی نشویم.