مسئولیت اجتماعی : سالانه دانشجویانی به این همایش دعوت میشوند که عضو «کانونهای همیاران سلامت روان و جسم» دانشگاههای کشور هستند.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی: امسال دانشگاه اصفهان میزبان «ششمین همایش کشوری کانونهای دانشجویی همیاران سلامت» دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور است. در این رابطه، فاطمه سمیعی، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه اصفهان، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: پیش از این، در سال ۱۳۹۸ نیز چهارمین همایش همیاران سلامت در دانشگاه اصفهان برگزار شده بود و هدف از برگزاری این همایش، دانش افزایی و غنیسازی آموختههای دانشجویانی است که قصد دارند به همنوعان خود کمک کنند.
وی ادامه داد: سالانه دانشجویانی به این همایش دعوت میشوند که عضو «کانونهای همیاران سلامت روان و جسم» دانشگاههای کشور هستند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه در این همایش، سخنرانیها و کارگاههای آموزشی مختلف ارائه و برگزار میشود، ادامه داد: برای برگزاری این سخنرانیها و کارگاهها، اساتید متخصص و نیز روان درمانگران کشوری را دعوت کردهایم. همچنین، نمایشگاهی از پوسترهای فعالیتهای دانشجویان برگزار میشود و فعالیتهای دیگر از جمله انتخابات دبیر مناطق و نیز تقدیر از کانونهای دانشجویی برتر در این همایش انجام خواهد شد.
رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه اصفهان، خاطرنشان کرد: این همایش سه روزه از روز چهارشنبه، ۱۲ مهرماه آغاز و تا روز جمعه، ۱۴ مهرماه، ادامه دارد و تاکنون بیش از ۴۰۰ دانشجو از سراسر کشور در این همایش شرکت کردهاند.
سمیعی در رابطه با اهمیت عوامل موثر در سبک زندگی انسان، گفت: نگاهی که مراکز مشاوره و دفتر مشاوره و سبک زندگی وزارت علوم دارند به این صورت است که چنین همایشهایی بتواند سطح سلامت دانشجویان را ارتقاء دهند و در نهایت سبک سالم زندگی دانشجویی ایجاد شود. در واقع با اصلاح سبک زندگی دانشجویان، کیفیت زندگی آنها نیز افزایش پیدا میکند.
وی ادامه داد: عوامل مختلفی در سبک زندگی انسانها دخالت دارند؛ برخی از این عوامل تحت کنترل خودمان است و برخی دیگر خارج از کنترل ما. باید آگاه باشیم عواملی که تحت کنترل ما هستند شاید ضریب بیشتری در تعیین سبک زندگی ما دارند. میخواهیم بگوییم آن میزانی که تحت کنترل ما است را اصلاح کنیم، در این صورت قطعا شرایط بیرونی هم به مرور اصلاح خواهد شد.
رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه اصفهان، افزود: ما باید مسیر شغلی، تحصیلی و زندگی خود را بسازیم، یعنی هیچ گاه یک مسیر آماده وجود ندارد که ما درآن مسیر قرار بگیریم. آن زمان که شغلهای آماده وجود داشت دیگر وجود ندارد و اکنون ما باید مسیر و شغل خود را بسازیم.