حمایت پژوهشگاه نفت از شرکتهای دانشبنیان
رسانه مسئولیت اجتماعی: در جهت توسعه کسب و کار و مسئولیتهای اجتماعی، پژوهشگاه صنعت نفت حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در دستور کار خود قرار داده است. به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، رئیس توسعهء کسب و کار این مجموعه گفت: اخیرا انجمنی تحت عنوان انجمن شرکتهای […]
رسانه مسئولیت اجتماعی: در جهت توسعه کسب و کار و مسئولیتهای اجتماعی، پژوهشگاه صنعت نفت حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، رئیس توسعهء کسب و کار این مجموعه گفت: اخیرا انجمنی تحت عنوان انجمن شرکتهای دانش بنیان در حوزه نفت تشکیل شده است که تولید محصول، ارایه خدمات و حضور در بازارهای بین المللی از ماموریتهای این انجمن بوده و در همین راستا نیز پژوهشگاه صنعت نفت با هدف ایجاد همافزایی با این شرکتها جلسات مشترکی را برگزار کرده است.
دکتر مهدی احمدی مروست افزود: در این راستا تفاهم نامه ای با هدف بررسی ظرفیت های همکاری میان پژوهشگاه و شرکتهای زیرمجموعهء این انجمن منعقد شده است.
وی با اشاره به این که سال جدید با عنوان پشتیبانیها و مانعزداییها نامگذاری شده است، تاکید کرد: پژوهشگاه صنعت نفت نیز با تکیه بر شعار سال و مسئولیت های اجتماعی خود تلاش خواهد کرد تا با معرفی شرکتهای جوانِ دانش بنیان به صنعت نفت، بستری مناسب برای اشتغال بیشتر این جوانان فراهم آورد که خوشبختانه در تحقق این هدف مشترک، اشتیاق دو سویه وجود دارد.
رئیس توسعهء کسب و کار پژوهشگاه صنعت نفت دو هدف اصلی را برای این همکاری دو جانبه برشمرد و اظهار کرد: نخست آنکه در حوزه توسعه دانش در بازار داخل کشور، شرکتهای زیر مجموعه این انجمن با پژوهشگاه همکاری مشترک داشته باشند و دوم اینکه به دنبال بازار خارج از کشور هستیم تا تولید محصولات و خدمات حاصل از هم افزایی بین پژوهشگاه و شرکتهای دانش بنیان را به بازارهای بین المللی ارائه کنیم.
ایشان تصریح کرد: در این مسیر، شرکت های دانش بنیان میتوانند در بخش تعاملات بین المللی، به پژوهشگاه که بعنوان یک سازمان دولتی از محدودیت های ساختاری برخوردار است کمک کنند و از سوی دیگر این شرکت ها با چابکی موجود در سیستم خود، می توانند خدمات و محصولاتِ توسعه داده شدهء مشترک را به بازارهای جهانی ارائه کنند.
مروست با تاکید بر اینکه ۲۲ شرکت دانش بنیان داری شرایط همکاری با پژوهشگاه میباشند، گفت: در مرحله اول با ۳ شرکت دانش بنیان که می توانند فعالیتهای هر سه پردیسِ سازمان را پوشش دهند مذاکرات فنی و تجاری را آغاز کردهایم و امیدواریم در آینده نزدیک با تعاملات دو سویه، محصولات مشترک را در بازار داخل و خارج از کشور ارائه کنیم.
وی در رابطه با همکاری پژوهشگاه با شرکتهای استارت آپ و دانش بنیان اشاره کرد و گفت: دو دسته شرکت در این همکاری وجود دارند، دسته اول شرکتها و مجموعه های استارت آپی هستند که در مرکز نوآوری پژوهشگاه صنعت نفت مستقر میشوند و با حمایت شتاب دهندههای مستقر در این مرکز و همکاری پژوهشگاه، ایده های خود را به طرحهای قابل اجرا تبدیل میکنند؛ هم اکنون چهارشتاب دهنده در مرکز نوآوری پژوهشگاه مستقر هستند که بیش از ۲۰ استارت آپ خدمات ارائه میدهند.
ایشان ادامه داد: دسته دوم شرکتهای بلوغ یافتهی دانش بنیان هستند که به تولید محصول و ارایه خدمات دست یافتهاند و از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجوز دانش بنیان دارند و هماکنون در قالب همکاری اشاره شده با پژوهشگاه در تعامل هستند.
مروست در خاتمه تصریح کرد: با توجه به اقدامات انجام شده برای ایجاد بستر همکاری ها برای تسریع امور پیش بینی می شود تا پایان نیمه اول سال جاری با ۶ شرکت دانش بنیان توافقات اولیه انجام شود تا در نهایت به تولید محصول و ارایه خدمات مشترک دست یابیم.
انتهای پیام/