نشست خبری اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهادی کشور برگزار شد.
- نمایشگاه دستاوردهای جهادی کشور در دهه فجر برگزار می شود
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی، نشست خبری اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهادی کشور برگزار شد.
در این نشست اقای محمدحسین سپهر، رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور و اقای کاوه پزشک، مدیر عامل انجمن مدیریت جهادی کشور به معرفی نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهای کشور پرداختند.
محمد حسین سپهر در خصوص اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهای کشور، اظهار داشت:
در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تصمیم گرفتیم نمایشگاهی در حوزه دستاورد های جهادی برگزار کنیم که تولیدات جهادگران در دهه فجر به نمایش گذاشته شود.
-
فعالیت های انجمن مدیریت جهادی
وی با اشاره به فعالیت های انجمن مدیریت جهادی کشور، گفت:
انجمن مدیریت جهادی کشور با هدف تولید وتبیین وترویج شاخص های مدیریت جهادی در کشور فعال است و با شناسایی مدیران موفق جهادی در کشور و برگزاری همایش های سالانه به موفقیت های خوبی در عرصه تولید علم و … دست پیدا کرده است.
وی در ادامه بیان کرد:
محور اصلی برگزاری این نمایشگاه، استفاده و شناسایی ظرفیت های درونی کشور است.
سپهر اظهار داشت:
گروه کالایی و خدماتی دربخشهای مختلف شامل مخابرات، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنایع غذایی، نوشیدنی، کشاورزی، دام و طیور، شیلات، صنایع نساجی، چرم و پوشاک، صنایع و تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، معدن و صنایع معدنی، صنایع آب و برق و فاضلاب، صنعت نفت و زیرمجموعه آن، انواع حمل و نقل، گمرک، بانک، بیمه، بورس، نظامی و دفاعی، صنایع خودروسازی، قطعات خودرو، صنایع خلاق، شرکتهای دانشبنیان و کارآفرینان، نوآوری و ابتکارات، امداد و نجات، صنعت ساختمان دستاوردها و توانمندی های جهادی خود را ارائه خواهند کرد.
سپهر افزود: در اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهادی کشور سازمانهای دولتی و نهادهای انقلابی، وزارت خانه ها، فعالان اقتصادی، نیروهای مسلح، سازمان های غیردولتی، شرکت های بخش خصوصی شرکت خواهند داشت. تاکنون ۴۳ سازمان و نهاد دولتی اعم از قوای سه گانه، وزارتخانهها، معاونت علی رییس جمهوری و نیروهای مسلح از برپایی نمایشگاه حمایت کردهاند.
- ارایه دستاوردها و توانمندی های جهادی ۴۴ ساله کشور در ایام دهه فجر
وی ادامه داد: در حقیقت نمایشگاه فرصتی است تا علاوه بر آشنایی بخش های مختلف دولت و صنعت با یکدیگر آحاد جامعه نیز در جریان آخرین دستاوردها و پیشرفت های ۴۴ ساله انقلاب اسلامی قرار گیرند.
رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی با بیان اینکه در نمایشگاه پنج بخش دیده شده، یادآور شد: بخش فعالان، بخش تولید شامل کارخانجات بزرگ دولتی و خصوصی، پاویون وزارتخانهها و سازمانهای دولتی، پاویون استان ها شامل استانداری، فرمانداری وبخشداری، پاویون استارتاپی، هاب رسانه محلی برای رونمایی از محصولات و خدمات و بخش کارگاه و نشستهای تخصصی-جلسات B۲B -B۲C دیده شده است.
-
انجمن مدیریت جهادی کشور از چه زمانی فعالیت خود را شروع کرد؟
وی یادآور شد: شرکت ها و نهادهای علاقه مند به حضور در این نمایشگاه می توانند تا ۱۸ دی ماه امسال با مراجعه به www.iranaic.com برای ثبت نام اقدام کنند.
سپهر درباره تشکیل این انجمن اظهار داشت: انجمن از سال ۹۵ با هدف به کارگیری مدیریت جهادی در تمام امور مدیریت کشور که از اوامر رهبر معظم انقلاب است، به عنوان تشکل ملی با رویکرد کمک به پیاده سازی منویات رهبری در شاخص های مدیریت جهادی، تربیت و آموزش مدیران کشور، توسعه فرهنگ جهادی در بین مدیران و همگرایی و هم افزایی نهادها و سازمان های خصوصی و دولتی شکل گرفت.
-
هدف از برگزاری اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهادی کشور
وی بیان کرد: مدیریت جهادی از یک سو با علم و دانش روز بشری سر و کار دارد و از سوی دیگر با مفهوم جهاد و بار معنایی انقلابی و ارزشی آن ارتباط تنگاتنگ دارد.
سپهر ادامه داد: با این تعریف نمایشگاه دستاوردهای مدیریت جهادی با هدف معرفی و ترویج فرهنگ مقاومت با نگاهی به گذشته و امید به آینده روشن به عنوان یکی از ضرورت های انقلاب اسلامی برگزار می شود تا در برابر اشکال دیگر مدیریت، نمایانگر سطوح نواقص عملکردی مختلفی باشد و امکانی برای عبرت پذیری مدیران غیر جهادی و فرصتی برای نمایش اقتدار نظام در عبور از سد مشکلات گذشته و پیشرو در حوزه ها و عرصه های گوناگون با اتکا به مدیریت جهادی در خلال تمام این سالها فراهم سازد.
فاطمه ملکی
انتهای پیام///