علی اکبر ربیع زاده، رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین اجتماعی حزئیات پنج خدمت جدید این سازمان در روزهای کرونایی را بیان نمود.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی، علی اکبر ربیع زاده گفت: اصول و راهنمای بهبود ارائه خدمات مانند اصلاح سرویسها با رویکرد مشتری محوری مدنظر قرار گرفته است.
وی افزود: همکاران ما در سامانه تلفنی ۱۴۲۰ پاسخگوی سوالات مردم هستند و میتوانند هرجا لازم بود راهنمایی لازم را دریافت کنند.
به گفته رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین اجتماعی استعلام وضعیت دریافت مستمری، استعلام ارتباط بیمهای بیمه شدگان در سامانه خدمات غیرحضوری، درخواست تکمیل سوابق کسری از ماه، ابلاغ مفاصاحساب واگذارنده و پیمانکار در سامانه خدمات الکترونیکی سازمان، برای کلیه پیمانکاران و واگذارندگان کار سراسر کشور، ثبت نام غیرحضوری افراد تبعی توسط بیمه شده اصلی از جمله طرحهایی هستند که از امروز به صورت غیرحضوری به بیمه شدگان و کارفرمایان ارائه میشوند.
ربیع زاده با اشاره به الکترونیکی شدن ابلاغ مفاصاحساب واگذارنده و پیمانکار در سامانه خدمات الکترونیکی سازمان، برای کلیه پیمانکاران و واگذارندگان کار سراسر کشور گفت: سالانه قریب به ۲۰۰ هزار مفاصاحساب صادر میشود و از جمله دستاوردهای غیرحضوری شدن این طرح کاهش تردد غیرضروری کارفرمایان، افزایش امنیت اطلاعات سازمان و همچنین کارگاهها به دلیل استفاده از یک سامانه اختصاصی، امکان مشاهده مفاصاحساب های صادره در سامانه اختصاصی سازمان و حذف نیم میلیون مکاتبه غیرضروری در خصوص مفاصاحساب ها و اصالت سنجی آنهاست.
وی با اشاره به اینکه سرویس استعلام وضعیت مستمری و ارتباط بیمهای دومین و سومین خدمت هستند گفت: مشتری به طور متوسط بیش از یک روز معطل می شده اما در این مدل مستمری بگیر درخواست غیر حضوری میدهد، گواهی وضعیت دریافت میکند و بعد میتواند آن را رمزگذاری شده به هرجا خواست ارائه دهد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین اجتماعی مزیتهای دیجیتالی شدن این خدمت را برشمرد و گفت: حذف سالانه ۵۰۰ هزار مراجعه فرد سالمند به شعب، حذف سالانه حدود ۴۰۰ هزار مراجعه نیروی کار به شعب، جلوگیری از هدر رفت یک میلیون نفر-ساعت نیروی کار، پیش بینی آزادسازی ۹۰ هزار نفر ساعت وقت پرسنل شعب، حذف کاغذ و هزینه چاپ، نگه داری و گردش یک میلیون سند از جریان ارائه خدمت و افزایش روانی و اعتبار اسناد و حذف کامل امکان جعل استعلامها از جمله مزیت هاست.
ربیع زاده سرویس چهارم غیرحضوری شده را سرویس تکمیل سوابق کسری از ماه دانست و گفت: هفت ایستگاه کاری باید طی میشد تا این خدمت ارائه شود؛ اما اکنون این فرایند غیرحضوری انجام میشود. پیش بینی کردیم حدود ۵۰۰ هزار متقاضی از این سرویس استفاده کنند و یک میلیون نفر ساعت از وقت نیروی کار ذخیره شود. همچنین ۱۵۰ هزار نفر ساعت وقت پرسنل ذخیره و یک میلیون سند کاغذی حذف میشود.
وی ثبت نام غیرحضوری افراد تبعی توسط بیمه شده اصلی را سرویس بعدی غیرحضوری شده دانست و گفت: حذف الزام مراجعه بیمه شده نیروی کار به شعب سازمان در پی ارائه این خدمت دستاورد مهمی است که از این پس محقق میشود./ مهر