افتتاح شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی به نقل از دانستنی انلاین، در آئین افتتاح شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی و سما بانو( ساماندهی مشاغل بانوان) که ۵ بهمن ماه سال جاری در محل مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) چالش های بانوان کارآفرین کشور شنیده شد.
کارآفرین صنعت پوشاک/ نیمی از سرمایه های اجتماعی، زنان هستند
در ابتدای این مراسم خانم بختیاری – کارآفرین صنعت پوشاک ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و روز مادر با اشاره به نقش و منزلت والای زنان در کشور، اظهار داشت:
با توجه به اینکه نیمی از سرمایه های اجتماعی، زنان هستند و نقش و منزلت والای زنان در اسلام، پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و سازندگی کشور، لذا مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تاکید بر کرامت زنان و نقش بیبدیل آنان در تحکیم بنیان خانواده و سلامت جامعه اکنون نگاه جهان بیشتر به سوی زنان است زیرا امروز برای تحقق توسعه اجتماعی، تسریع فرایند توسعه اقتصادی و محقق شدن عدالت اجتماعی اگر به زن به عنوان نیروی فعال و سازنده نگریسته شود، مسیر هموارتر خواهد بود.
وی در ادامه افزود:
حضور زنان در کسب و کار مبتنی بر کارآفرینی در مقیاس های خانگی کوچک و متوسط، به صورت کسب و کار خانگی یا تولیدی دستاوردهای مهمی خواهد داشت.
بختیاری با اشاره به وجود موثر زنان در رشد اقتصادی، گفت:
قطار پیشرفت و تکنولوژی چندین سال است که به کشور ما رسیده و قطعاً رشد اقتصادی به صورت نوین و یا سنتی در غیاب ۵۰ درصد از جمعیت یک کشور رخ نمی دهد به همین دلیل برای مشارکت بانوان باید زمینههای کار در جامعه فراهم شود
نداشتن تخصص کافی و مهارت زنان در حوزه فناوری اطلاعات، احساس تهدید نسبت به حریم شخصی، نداشتن سرمایه اولیه و عدم امکان جذب سرمایه دلیلی است بر اینکه زنان ثروتمند ۱۴ درصد سهم کسب و کارهای فضای مجازی را دارند.
کارآفرین صنعت پوشاک در پایان خاطر نشان کرد:
هر چه دولتها در توسعه رقابت پذیری شرکت های کوچک و متوسط تمهید بیشتری به خرج دهند، نرخ مشارکت اقتصادی زنان در جامعه بالا رفته و احتمال ایجاد شغل بیشتر و رشد اقتصادی پایدار تر می شود.
زنان با حفظ وظایف اصلی خود توانستهاند از آزادسازی تجارت و مشارکت در زنجیره های ارزش جهانی به ویژه در صنایع تولیدی و خدماتی صادرات گرا سود حاصل نمایند.
کارآفرین حوزه داروسازی و تجهیزات پزشکی/ نقش مهم رسانه ها در بررسی چالش های کسب و کار زنان
در ادامه این مراسم خانم نقوی – کارآفرین حوزه داروسازی و تجهیزات پزشکی با اشاره به گلوگاه های کسب و کار زنان، اظهار داشت:
اگر قرار است به اکوسیستم موفقی دست پیدا کنیم باید تمام ذینفعانی که با حوزه اقتصادی در ارتباط هستند در کنار یکدیگر قرار گیرند.
اگر قرار است شاهد موفقیت هایی باشیم لازم است نهادهای دولتی در کنار بخش خصوصی سرمایه گذار باشند.
وی با تاکید بر بررسی چالش های کسب و کار زنان و نقش مهم رسانه ها در این خصوص، گفت:
باید چالش ها، مسائل و فرصت های کسب کار مورد بحث و گفتگو قرار گیرد و از تجربیات علمی، دانش و تخصص افراد استفاده شود که در این خصوص نقش رسانه ها حائز اهمیت است.
اگر بانوان فعال در حوزه اقتصادی را در انتهای یک مثلث در نظر بگیریم، می تواند دسترسی ما به سطوح بالایی مثلث که می تواند نهاد های سیاست گذار، نهادهای قانون گذاری و … را آسان کند.
یکی از چالش های بزرگ، بانک اطلاعاتی و شبکه سازی است و واقعیت این است که نه رسانه ها به صورت حرفه ای به موضوع زنان پرداختند و نه روزنامه ها، مجلات.
اگر قرار بر این است که زنان در حوزه اقتصادی نقش پر رنگی را ایفا کنند، حتما باید از راه های ارتباطی که دسترسی به نهادهای تاثیرگذار است، بهره برد.
کارآفرین حوزه داروسازی و تجهیزات پزشکی در پایان انتقال تجربه را یکی از بهترین خدماتی دانست که هر کارآفرین می تواند ارائه دهد وخاطر نشان کرد:
در همه جای دنیا سرمایه گذاری خاصی برای تبادل تجربه انجام می دهند و لازم است این افراد و تجارب در کنار نو کارآفرینان و فارغ التحصیلان قرار گیرند تا این انتقال تجربه صورت گیرد.
فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات/ زنان فعال اقتصادی؛ آسیب پذیر ترین قشر در مشکلات اقتصادی
همچنین خانم ابایی – فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) با بیان اینکه امروزه اقتصاد کشور دچار مشکلاتی است، اظهار داشت:
زمانی که اقتصاد دچار مشکل می شود، قطعا زنان آسیب پذیرترین قشر در این حوزه هستند و به همین علت زنان دچار مشکلات اقتصادی شدند و به دنبال آن از چرخه اقتصاد دورتر می شوند.
اکنون که در مسائل تجاری و بین المللی دچار مشکلاتی هستیم باید کارآفرینان در همین شرایط فعالیت کنند و شرایط تغییر ناپذیری است.
باید یادمان باشد که در کشور ما علیرغم تمام شعارهای داخلی و خارجی، حضور زنان همیشه مغتنم بوده اما محدودیت هایی نیز وجود دارد که دلیل آن چهارچوبی است که بانوان برای خود تعیین میکنند، اما این محدودیت می تواند در چهارچوب شبکه سازی که دوستان اشاره کردند، حصر خود را بشکند.
وی با اشاره به تشکیل کانون منسجم زنانه در حوزه تجارت، گفت:
اگر کانون منسجم زنانه در امر تجارت داشته باشیم و حرف های ما از طریق آن تشکل به مسئولین برسد، دیگر نیازی نیست بانوان درگیر دغدغه های فردی شوند.
کانون ها و تشکل های صنفی که افراد در آن حضور دارند و به خوبی حق و حقوق خود را دریافت می کنند، موجب شده تا دنیا مسیر پیشرفت را طی کند. این موضوع به تازگی در ایران تحقق یافته و ندین تشکل بانوان در قسمت ها و شهر های مختلف شکل گرفته است اما انسجام لازم را پیدا نکرده است.
فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در پایان، خاطر نشان کرد:
اگر بتوانیم تشکل ها و کانون های زنانه را در حوزه کارآفرینی به یکدیگر مرتبط کنیم، قطعا هم افزایی توان افراد بسیار بالا است.
کارآفرین حوزه موادغذایی/ لزوم حمایت از زنان کارآفرینی که در استان ها فعالیت می کنند
خانم نصیری – کارآفرین حوزه موادغذایی در ادامه این برنامه با بیان واقعیت های جامعه زنان کارآفرین و فعال اقتصادی، اظهار داشت:
رسالت ما برای حمایت از زنان زمانی بیشتر می شود که کارآفرینی برای زنان را در سطح کشور مشاهده کنیم، با توجه به اینکه بیش از نیمی از جمعیت را زنان تشکیل می دهند و در سال های اخیر تمایل زنان برای ورود به کسب و کار های خصوصی و کارآفرینی بیشتر از گذشته شده است اما این واقعیت نیز وجود دارد که به همان مقدار موانع و مشکلات آن ها برای ورود به این حوزه بیشتر شده است.
قوانین در کسب و کار، تولید و تجارت برای زنان و مردان تفکیک شده نیست و زنان به بسیاری از مشوق ها و تسهیلات خود نمی تواندد به راحتی دست پیدا کنند.
ایجاد شاخه زنان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی و رسالتی که خانه مدیران دارد موجب می شود که زنان برای توانمندسازی و رفع مشکلات خود جایگاهی را پیدا کنند تا ارتباط موثری را با بخش خصوصی و دولتی ایجاد کنند.
کارآفرین حوزه موادغذایی در پایان با تاکید بر لزوم حمایت از زنان کارآفرینی که در استان ها فعالیت می کنند، افزود:
رسالت ما این است که از افرادی که در شهرهای کوچک هستند یا امکانات کافی ندارد و صدای آن ها به گوش نمی رسد را به مسئولین مربوطه برسانیم.
تمام تلاش خود را به کار گیریم تا از زنان کارآفرینی که در استان ها فعالیت می کنند را شناسایی و در حمایت کنیم تا به شغلی پایدار دست یابند.
امیدوارم بتوانیم یک زنجیره و شبکه ارزش درست را بین زنان در همه شهر ها بوجود آوریم.
مدیر عامل شرکت تعاونی سازه فولاد هرمس / تشکیل شرکت تعاونی؛ بهترین کار برای بانوان
خانم شکارچی – مدیر عامل شرکت تعاونی سازه فولاد هرمس و دبیر اتحادیه فولاد نیز در ادامه این مراسم ضمن با بیان اینکه تشکیل شرکت تعاونی بهترین کار برای بانوان است، افزود:
بهتر است بانوان با سرمایه های خرد خود در کنار سرمایه خرد افرادی که با ان ها افکار مشترکی دارند، تعاونی تشکیل دهند و از تسهیلاتی که برای تعاونی ها منظور می شود، بهره گیرند.
مدیر عامل شرکت تعاونی سازه فولاد هرمس در پایان، خاطر نشان کرد:
یکی از اقداماتی که در حوزه تعاون با دانشگاه یادگار امام انجام دادیم، آشتی دانشگاه و شهرک صنعتی است.
برای مثال شهرک صنعتی شمس آباد و دانشگاه یادگار امام با یکدیگر تهاتر می کنند؛ به این صورت که دانشجویان علاقمند به کارگاه هایی مراجعه می کنند که تمایل دارند دانشجو بپذیرند و همچنین کارکنانی که مدارک تحصیلی کاملی ندارند در دانشگاه ثبت نام کنند.
امیدوارم سازمان مدیریت صنعتی نیز به این موضوع ورود پیدا کند.
فعال حوزه تولید آسانسور و پله برقی/ زنان نسل تحریم
خانم موسوی – فعال حوزه تولید آسانسور و پله برقی از دیگر افرادی بود که در این مراسم به بیان مشکلات زنان فعال در حوزه کارآفرینی پرداخت و بیان کرد:
اوایل سال ۹۸ بود که شدت تحریم ها اضافه شد و به خانم هایی که صاحب کسب و کار بودند، لقب زنان نسل تحریم دادند.
شرکت ما در دو بخش تولید خدمات فنی مهندسی و تولید قطعات آسانسور فعالیت میکند، با شدت تحریم ها ورود قطعات اسانسور به ایران ممنوع شد و این موضوع فرصتی شد تا بتوانیم در دوران تحریم خودمان را به شرکت های داخلی و خارجی ثابت کنیم.
به این ترتیب اولین آسانسور اتوماسیون ایران را در یکی از مجموعه های صنعتی کشور تولید و نصب کردیم که حتی موجب حیرت شرکت های چینی شد.
فعال حوزه تولید آسانسور و پله برقی در پایان از احداث واحد تولیدی در شهرک صنعتی کوثر استان اردبیل خبر داد و گفت:
با بررسی های فراوان، دومین واحد تولیدی را در شهرک صنعتی کوثر استان اردبیل، محیطی که با کمبود اشتغال همراه است، احداث کردیم که با توجه به ارزیابی های صورت گرفته موجب فعال سازی اشتغال در این منطقه می شود.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید/ وجود بیش از ۲۰۰ نوع مشکل معنی دار در بخش تولید
صدیف بیک زاده – دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز در این مراسم با بیان اینکه نقش خود را در راستای تسهیل فعالیت های اشتغال بانوان پررنگ تر از قبل می کنیم، اظهار داشت:
در کشور مشکلات مشترکی در بخش تولید داریم که بدلیل مسائل تحریم، شوک های ارزی و غیره است.
بر اساس اطلاعات آماده بیش از ۲۰۰ نوع مشکل معنی دار در بخش تولید است که از لحاظ طبقه بندی این مسائل و مشکلات در بخش گمرکی، ارزی، تسهیلات، سرمایه در گردش، بانکی، بازاریابی است.
در ایران به دلیل اینکه ارزش واقعی کار یک خانم در ارزش افزوده کشور و تولید ناخالص ملی درست دیده نمی شود، میزان سرمایه گذاری ها و امکاناتی که در اختیار این قشر قرار داده می شود کمتر است.
افزایش انگیزه در بانوان برای ورود به حوزه اقتصادی نوید دهنده این است که ما میتوانیم از ظرفیت های آن ها برای رشد و توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم.
وی در ادامه افزود:
سهم بانوان ایرانی در اقتصاد بسایر بیشتر از متوسط دنیا است.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در پایان آمادگی خود را در جهت حل مشکلات بانوان فعال در حوزه اقتصادی از جمله بیمه، گمرک، تسهیلات، صادرات و واردات اعلام کرد.
مشاور امور زنان و خانواده وزیر صنعت/ شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی متعلق به همه بانوان کارآفرین کشور است
در ادامه خانم حسینی – مشاور امور زنان و خانواده وزیر صنعت ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و روز مادر، اظهار داشت:
با توجه به نامگذاری سال جاری به رونق تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسط مقام معظم رهبری، این موضوع یک رسالت برای وزارت صنعت به شمار می آید که بیش از ۶۰ درصد فعالیت های اقتصادی و معیشت مردم مربوط به این وزارتخانه است.
اگر بخواهیم در زمینه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی موفقیت کسب کنیم باید از همه سرمایه های اجتماعی جامعه استفاده کنیم، بانوان ما نیمی از این سرمایه هستند و اگر قرار باشد با ۵۰ درصد فعالیت های اقتصادی انجام دهیم قطعا به همان نسبت دچار آسیب خواهیم شد.
فرصتی که امروز ایجاد شده که تشکیل شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی است تنها متعلق به بانوان کارآفرین وزارت صمت نیست بلکه برای همه بانوان کارآفرین کشور است.
با توجه به ساختارها و ظرفیت هایی که وزارت صمت، سازمان گسترش، سازمان مدیریت صنعتی و شرکت مگفا دارد، تصمیم گرفتیم این ظرفیت را به همه وزارتخانه ها و جامعه هدف که کارآفرینان هستند معرفی کنیم تا بتوانیم یک سامانه مشترک و شبکه را ایجاد کنیم.
وی با اعلام اقدامات صورت گرفته، افزود:
تدوین برنامه های راهبردی برای بانوان بعد از آسیب شناسی های انجام شده، نقشه راه و چشم اندازی که به بانوان کمک می کند و این نقشه راه در ۶ محور تهیه شده است، راه اندازی کلینیک مشاوره خانواده و کسب و کار، میز خدمت برای پاسخگویی به مشکلاتی که بانوان دارند ، تشکیل جلسات متعدد که خروجی آن برای تجمیع ظرفیت ها و ساختارهایی که وزارت صمت دارد و تعامل بانوان، استفاده از ظرفیت و ساختارهایی که بخش خصوصی و دولتی دارد.
مشاور امور زنان و خانواده وزیر صنعت در پایان با اشاره به تاثیرات شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی، اظهار داشت:
اگر از نیمی از جامعه که بانوان هستند در خانه مدیران برای حل مشکلات آن ها استفاده کنیم و مسئولین و مدیران نیز از این امر حمایت کنند تا تعامل لازم بین دانشگاه و صنعت ایجاد شود موجب ارتقاء جایگاه زنان، رفع دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص خانواده و سیاست های جمعیتی شود زیرا خانه مدیران با هدف شبکه سازی و ساماندهی مشاغل خرد، متوسط و کلان ایجاد شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی/ سازمان مدیریت صنعتی؛ از سال ۴۱ تاکنون در مسیر کمک به توسعه اهداف کشور
در این مراسم دکتر ابوالفضل کیانی بختیاری – مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی بابیان تاریخچه سازمان مدیریت صنعتی، اظهار داشت:
سازمان مدیریت صنعتی در سال ۱۳۴۱ با هدف کمک به توسعه ظرفیت و پرورش کادر مدیریت در کشور، کمک به تحول و بهسازی سازمان ها و کمک به دستیابی به اهداف توسعه کشور تاسیس شد.
خدمات آموزشی سازمان
وی خدمات آموزشی سازمان را عنوان کرد و گفت:
دوره های آموزش عالی، دوره های تخصصی و کاربردی، دوره های اختصاصی بنگاه های کسب وکار و سازمان ها، سامانه های یادگیری الکترونیکی و انتقال تجارب حرفه ای در خانه مدیران از جمله خدمات آموزشی سازمان می باشد.
همچنین این سازمان دوره های عالی کسب و کار که بیش از ۴۰۰ عنوان است، برگزار می کند.
کیانی بختیاری با اشاره به دستاوردهای انتشارات سازمان مدیریت صنعتی، بیان کرد:
انتشارات سازمان مدیریت صنعتی از سال ۷۴ فعالیت خود را آغاز کرده است و دستاوردهای آن شامل؛ انتشار کتب تخصصی مدیریتی، تبدیل شدن به ناشر مرجع مدیریتی در کشور، همکاری با نویسندگان و مترجمان برجسته کشور در نشر کتاب، انتشار روزآمدترین کتاب های مدیریتی جهان، همکاری با سازمان ها و شرکت های بزرگ دولتی و خصوصی در نشر مشترک کتاب می باشد.
اهداف تاسیس خانه مدیران
وی با بیان اهداف تاسیس خانه مدیران، افزود:
خانه مدیران از سال ۷۵ با هدف محلی برای یادگیری مداوم و تسهیم دانش و تجربیات مدیران ایران با بیش از ۶۰۰۰ عضو، ایجاد فرصت های لازم جهت گردهمایی، تبادل نظر و تجربه، تشکیل کارگروه های تخصصی، برگزاری برنامه بازدید از پژوه های ملی، برگزاری برنامه فرهنگی – هنری برای اعضا و خانواده های محترمشان و برگزاری نشست های مختلف با صاحب نظرانف استادان و مسئولین اجرایی تاسیس شده است.
همچنین تا کنون ۴۶۵ جلسه در خانه مدیران تشکیل شده است.
اهداف شاخه بانوان خانه مدیران
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی اهداف شاخه بانوان خانه مدیران را عنوان کرد و افزود:
شاخه بانوان خانه مدیران با هدف شبکه سازی و ترویج فرهنگ همکاری بین زنان، ترویج اخلاق حرفه ای، فراهم آوری فرصت های مناسب برای افزایش قد حضور زنان در حوزه های تصمیم سازی، تصمیم گیری، سیاست گذاری و مدیریتی، افزایش دانش تخصصی و حرفه ای، مستندسازی تجربیات مدیران زن، تشکیل بانک اطلاعاتی از مدیران زن و کارآفرین، ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه با هدف ارتقای بهره وری، توان مدیریتی زنان، ایفای نقش اجتماعی زنان در سطح ملی و بینالمللی و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است.
همچنین فرهنگ سازی در جهت ایجاد تعادل در زندگی خانوادگی و اجتماعی در راستی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، هم افزایی مدیران دولتی، غیردولتی، بخش خصوصی سازمانهای مردم نهاد و دانشگاهیان از دیگر اهداف شاخه بانوان خانه مدیران است.
خدمات قابل ارائه در شاخه بانوان خانه مدیران
کیانی بختیاری با بیان اینکه خدمات قابل ارائه در شاخه بانوان خانه مدیران شامل دوره های عالی، سمینارها و کارگاه های آموزشی است، افزود:
سمینارها و کارگاه های آموزشی شامل؛ برگزاری سمینارهای تخصصی در حوزه های مورد نیاز بانوان و در نتیجه نیاز سنجی های دورهای در اتاق فکر و کارگروههای تخصصی ؛ برگزاری کارگاه های تخصصی در محل کار در صنایع مختلف؛ برگزاری همایش ها و گردهمایی های فصلی، سالانه و تقدیر از بانوان کارآفرین و چاپ در نشریه تخصصی می باشد.
نحوه استفاده از خدمات سازمان مدیریت صنعتی
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در پایان در خصوص نحوه استفاده از خدمات سازمان مدیریت صنعتی، اظهار داشت:
نحوه استفاده از خدمات سازمان مدیریت صنعتی این گونه است که بخشی از هزینه ها با دریافت حق عضویت سالانه به صورت اقساط دریافت میشود، بخشی از هزینه ها در راستای انجام مسئولیت اجتماعی توسط سازمان مدیریت صنعتی تقبل می شود و بخشی از هزینه ها توسط دستگاه هایی که نمایندگان ایشان در این تشکل حضور دارند تامین می شود.
رئیس هیئت عامل ایدرو/ بانوان یک سوم کارکنان ایدرو را تشکیل می دهند
در ادامه برنامه، محسن صالحی نیا – رئیس هیئت عامل ایدرو با اشاره به نقش بانوان در حوزه صنعت، اظهار داشت:
بانوان در حوزه صنعت، نقش پر رنگی در بخش هایی شامل؛ کنترل کیفیت،توسعه، طراحی و مهندسی به لحاظ کمی و کیفی داشته اند همچنین در تمامی عرصه های خدمت از جمله؛ آموزش، پزشکی، خدمات درمانی نقش و حضور موثری داشته اند.
وی خاطر نشان کرد:
شرایط فرهنگی و اقلیم جغرافیایی موجب تغییر حضور بانوان در فعالیت های اقتصادی شده است به طور مثال امروزه مشاهده می کنیم که حضور بانوان در مشاغلی مانند واحدهای مهندسی و یا تولیدی پوشاک پررنگ تر و در حوزه تولید فولاد و خودرو کمرنگ تر می باشد.
صالحی نیا با بیان اینکه قطعا بانوان از دقت و تعهد بیشتری برخوردار هستند از حضور حدود یک سوم بانوان به عنوان کارکنان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر داد.
رئیس هیئت عامل ایدرو در پایان با بیان اینکه بانوان، لایه توانمند نیروهای انسانی هستند، افزود:
از بانوان متخصص و کارآفرین در تمام کشور دعوت میکنم که در شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی حضور پیدا کنند.
دستیابی به اهداف، ارتقا بهره وری و افزایش اشتغال، زمینه ساز مشارکت حداکثری بانوان به عنوان لایه توانمند نیروهای انسانی است.
مدیر عامل شرکت مگفا/ مگفا رقیب بخش خصوصی نیست
حسین مهویدی – مدیر عامل شرکت مگفا نیز در این مراسم ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص شرکت مگفا، اظهار داشت:
شرکت مگفا در حال حاضر حدود ۲۷۰ نفر پرسنل دارد که حدود ۴۰ ٪ ان ها را بانوان تشکیل می دهند و این باعث افتخار است.
بیشتر بانوان شرکت مگفا در حوزه تخصصی در معاونت فنی فعالیت می کنند، همچنین حدود ۱۰ نفر از بانوانی که در مگفا فعالیت می کنند، مدیریت ستادی یا مدیریت پروژه را بر عهده دارند.
شرکت مگفا رقیب بخش خصوصی نیست بلکه در نظر دارد با در نظر گرفتن یک جایگاه، واسطه بین سازمان ها ، شرکت های بزرگ و شرکت های دانش بنیان کوچک و متوسط باشد.
مهویدی با بیان آمادگی شرکت مگفا برای ایجاد زمینه های همکاری، گفت:
با افتخار آمادگی این را داریم که زمینه های همکاری را بین مگفا و شرکتهای کوچک و متوسط در حوزه های مرتبط با فناوری اطلاعات که مدیریت آن بر عهده بانوان است، برقرار کنیم ور درنهایت این همکاریها، شاهد اشتغال زایی بانوان کارآفرین باشیم.
یکی از مصادیق این همکاری ها با شرکت های کوچک و متوسط دانش بنیانف پلتفرم نمایشگاه مجازی و B2B است که محصول یکی از شرکت های دانش بنیان بسیار ارزشمند است .
در ادامه برنامه اقای حسینی ، به ارائه توضیحات پلتفرم مگفا در خصوص نمایشگاه مجازی پرداخت.
امضاء به رسم یادبود
همچنین در پایان مراسم افتتاحیه تابلو یادبود شاخه بانوان خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی و سما بانو امضاء شد.