رسانه مسئولیت اجتماعی: روز نخست از هجدهمین دوره همایش مدیریت سبز با محوریت دانش سبز هم اکنون در هتل المپیک برگزار شد.
به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی: رئیس بنیاد توانمندسازی منابع انسانی ایران گفت: ما در بحران محیط زیست، زندگی میکنیم به طوریکه در هشت ماهی که از سال جدید گذشته تنها هشت ساعت هوای پاک داشته ایم.
محمد حسن امامی ادامه داد: مدیریت سبز همیشه دغدغه جدی ما بوده به همین دلیل کمیته ملی برای این امر تشکیل دادیم و در سه ماه گذشته به این مسئله پرداختیم و سعی کردیم دستاوردهای کشورهای دیگر را به کشور وارد کردیم تا از آن استفاده کنیم.
در ادامه پنل محیطزیست، محرک اقتصادی برگزار شد:
فرزاد یاوری، رئیس توسعه تعالی سازمانی مپناگروپ گفت: انسان هماکنون در حال تولید دو میلیارد تن زبالهاست اما با استفاده ازمواد تجدیدپذیر و اقتصاد چرخشی، میزان تولید این حجم از زباله تا میزان چشمگیری کاهش مییابد.
رضا پایدار بیان کرد: ما باید مسیری را دنبال کنیم که آموزش هوش سبز از ابتدا جایگزین سایر هوشها شود.
در پنل دوم به فصل مشترک اقتصادو محیط زیست پرداخته شد.
شکر خدایی عضو کمیته اقدام ملی، گفت: ایران عضو ۱۶۵کنوانسیون محیط زیستی است اما تاکنون موفق نشده درآمد زایی از این حوزه داشته باشد.
فروزانفر به اهمیت در گردش آزاد اصلاعات اشاره کرد و بیان کرد: نبود شفافیت در اطلاعات محیط زیستی باعث شدهاست مشارکت پایین بیاید.
وی افزود: زمینه حرکت به سمت مدیریت سبز نیازمند تحولاتی در زمینه حکومتی است.
رحمان قمی، رئیس محیطزیست خودرو سازی سایپا با تعریف ردپای آب در طبیعت گفت: تنها یک درصد آب زمین، آب شیرین است و با افزایش جمعیت، در سالهای آینده کمبود آب بیشتر خواهد شد به همین دلیل شرکت سایپا تلاش دارد با شناسایی رد پای آب در این شرکت، نقش خود را در کاهش مصرف آب ایفا کند.
لیلا حاکم زاده، مدیر HSE شرکت ارتباطات سیار ایران بیان کرد: در سالهای اخیر، HSE درگیر بحث سلامت بوده و تلاش دارد با کاهش مصرف برق، مدیریت مصرف انرژی و نیروی انسانی، ردپای کربن را در طبیعت کاهش دهد.
مهدی زینالی استاد دانشگاه تبریز گفت: حسابداری سبز به دنبال افشای مصرف منابع در سازمانها است .
بهبود بشیری، مدیرعامل بوتابلاک چین گفت: اتخاذ روشهای پایدار دربخشهای فناوریاطلاعاتبایک تعهداستراتژیک برای سازمانها تبدیل شدهاست.
مجید علیزاده، مدیر سازمان جهانی ایمنی در اروپا، کشور اتریش در پایان پنل دوم بیان کرد: افزایش جمعیت در سالهای آینده، مصرف منابع نیز افزایش خواهد یافت و این مسئله معظلات بسیاری به وجود خواهد آورد، در حال حاضربیشترین مرگ و میر در جهان دراثر آلودگی اتفاق میافتد.
پنل سوم با موضوع منابع انسانی سبز :
ابوذر آقایی، مدیر ارشد منابع انسانی( CHRO)، هلدینگ برق و انرژی غدیر گفت: کلیه تصمیمات، رفتارها و سیاستها که در منابع انسانی اتفاق میافتد، یک تفکر سبز در پشت آن است.
پریساپویا، رئیس گروه فنی دفتر وزارت بهداشت بیان کرد: راهبردی موفقیت، پایدار خود را در سه عامل فنآوری، دانش واطلاعات و منابع انسانی مینماید.
در ادامه پنل، سیروس وثوقی، معاونت مهندسی وزارت دفاع اظهار کرد: سیستمهای مدیریت منابع انسانی است که سازمان را به سمت جلو پیش میبرد.انسانها عوامل تغییر هستند.
منصور دهقان، معاون منابع انسانی شرکت مگا موتور گفت: مدیریت منابع انسانی به این معنا است که کلیه فعالیتهای مدیریت منابع انسانی همسو بابرنامههای سبز باشد.
ملیکارهنما، معاونت انسانی هلدینگ اسمیران بیان کرد: سازمانها باید تلفیقی بین منابع انسانی، اقتصاد و محیط زیست ایجاد کنند.
رهنما ادامه داد: نگرانیهای زیستمحیطی است که باعث شدهاست سازمانها نگاهشان به حفظ محیط زیست باشد.
علیرضا کوشکی جهرمی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: تنوع چالش جدی در سازمانها است و مدیرانی که مهارت مدیریت تنوع را ندارند نمیتوانند این چالشها را مدیریت کنند.