به گزارش رسانه مسئولیت اجتماعی – مریم شقاقی: دهمین همایش ملی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیتپذیری اجتماعی، در تاریخ اول بهمن ماه سال جاری ساعت ۱۶ در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار میشود.
در نشست خبری که به منظور تشریح اهداف دهمین همایش ملی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیتپذیری اجتماعی برگزار شد مهدی شهبازی بیان کرد: دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور با اجماع نظرنخبگان و موقعیت تثبیت شده خود به عنوان یک نهاد علمی از فرآیند نمایه سازی و تولید مقاله گذر کرده و اکنون به دنبال اثربخشی اجتماعی است.
رئیس شورای سیاستگذاری دهمین همایش ملی مسئولیت پذیری اجتماعی با اشاره به رویدادهای دو سال اخیر در دانشگاه تهران تصریح کرد: رونمایی ها و رویدادهای برگزار شده در این دانشگاه بیشتر حول محور تمدن سازی بوده و با عملیات کاربردی و کلیدی از موضوعات کمی، جایگاه در نمایههای خاص و جایگاه های علمی خاص عبور کرده است.
همچنین مهدی شهبازی درموردچشم انداز های دانشگاه تهران گفت: مهم ترین رویکرد دانشگاه تهران در دوره جدید با در نظر گرفتن معیارهای کیفی به سوی فعالیت جهادگونه پیش رفته است و با کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاه به مسئولیت اجتماعی خود در قبال دانش آموختگان عمل می کند.
رئیس شورای سیاستگذاری ، مسئولیتپذیری اجتماعی را سومین رویکرد این دانشگاه دانست و افزود : رفع نیاز های جامعه از اهداف مسئولیت پذیری اجتماعی است و دانشگاه خود را به دلیل نهادگونه بودن نسبت به ارکان جامعه مسئول می داند . دانشگاه به عنوان نهاد علمی از جهت نهادبودن در جامعه انجام دهد . ما نهاد قوی هستیم ،در صورتی که دانشگاه قوی داشته باشیم . دانشگاه در مقابل ارکان جامعه مسئول است . لزوما فارغ التحصیلان ملاک ما نیستند . تمام ارکان آموزش ، پژوهش و فرهنگ از نظر اثربخشی اجتماعی ، ملاک تصمیمات قرار گرفته است .
ستاد مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه تهران
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران درباره نقش این معاونت گفت: معاونت فرهنگی دانشگاه تهران هماهنگ کننده بین واحدها و بازوی ارتباطی بین آنها است.
ایشان با بیان اینکه ستاد مسئولیتپذیری اجتماعی دانشگاه تهران با عنوان «سماد» تشکیل شده است اضافه کرد : با تشکیل این ستاد به دنبال نهادینه کردن فرهنگ هستیم .
در ادامه محمد علی کیانی دبیر دهمین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی مسئولیتپذیری اجتماعی به حمایت کنشگران در تمام سطوح دولتی و غیر دولتی ، بین المللی (یونسکو) و سمن ها از این همایش اشاره کرد و افزود: فرهنگ مانند هوایی است که تنفس میکنیم و از همین جهت در تلاشیم تا نسبت به گفتمان سازی و جریان سازی در سطح جامعه نسبت به ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی اقدام کنیم.
چند سالی است که در سطح کار دانشجویی انجام شده و با تدبیر هوشمندانه مقام محترم ریاست دانشگاه تهران و حمایت های دلسوزانه جناب آقای دکتر شهبازی تدبیر بر این شد که دهمین دوره در سطحی باشکوه برگزار شود .
ایجاد شبکه سازی و تولید مدل بومی مسئولیت پذیری اجتماعی
در ادامه سرکار خانم دکتر فاطمه یزدیان ، مشاور رئیس دانشگاه تهران در امور بانوان و خانواده اضافه کردند : در خصوص همایش ملی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیتپذیری اجتماعی ، هدف از این همایش ایجاد شبکه سازی و ارتباط بین کنشگران و سازمان ها و نهاد ها با همکاری آنها بهتر به سمت هدف قایی گام برداریم که مطمئنا دانشگاه تهران در حمایت از دانشجوان و دانشگاهیان کشور پیشرو و رهرو خواهد بود . و دانشگاه با ایجاد تاثیر مثبت در جامعه با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی اقدام کند که در این همایش تولید مدل بومی از مسئولیت پذیری اجتماعی است که دانشگاه تهران با دیدگاه علمی بتوانیم مدل هایی از جوامع بین المللی استخراج کرده که بتوانیم با استفاده از این مدل ، ارزش های حاکم در جامعه را در این همایش به نمایش بگذاریم .
رسانه مسئولیت اجتماعی حامی رسانه ای همایش ملی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی می باشد .